Ilirjan Muho emërohet në krye të Hipotekave

ilirian-muho

Ilirian Muho është emëruar drejtor i përgjithshëm i Hipotekave. Muho zëvendëson në këtë detyrë Arben Qirjakon.

Emri i Ilirian Muhos u bë objekt i debatit politik mes të majtës dhe të djathtës disa muaj më parë, kur Parlamenti e shkarkoi nga detyra e anëtarit të KQZ-së, pas ikjes së LSI-së nga koalicioni me PD.